čtvrtek 20. července 2017

Snáď som si na seba neupletl bič, dúfa Teplický záložník Fillo

"Latka je nasadená vysoko, snáď som si na seba neupletl bič. K sebavedomie góly potrebujem, ale dôležitejšie sú body. Som bet365 mobil rád, že moje trefa pomohla k trom, radoval sa Martin Fillo po sobotňajšom víťazstve 2: 0 nad Slováckom.

Aj vďaka nemu sklári dobre odštartovali do nového ročníka Synot ligy, po dvoch kolách sú tretí. A mohlo byť ešte lepšie, nebyť toho, že v úvodnom dueli stratili v nastavení vedenia 2: 0 s Olomoucom. "Neudržali sme vedenie, ale výkon nebol tak hrozný. Hodili sme to za hlavu a povedali si, že tie body získame v ďalšom zápase. "

A to sa aj stalo.Víťazstvo naštartovala sporná penalta, proti ktorej nariadenie Slovácko včera podalo oficiálny prote st, Fillo ju premenil a preháňa tak aj elitnej kanoniermi dosky či Bednářa. "To asi nie, s nimi sa nemôžem porovnávať.


Ale som rád, že nám ten gól pomohol k trom bodom. "

Navyše po hre, ktorá sa fanúšikom páči. Žiadny zanďour, kouč David Vavruška bet365 stavky učí Teplice hrať aktívne. "Futbal pod ním je veľa náročný. Ale keď za to budeme žať ovocie v podobe bodov a budeme hrať hore, tak tú drinu radi podstúpime, "sľubuje stredopoliar.

Nič iného ostatne teplickým futbalistom ani nezostane. Kouč totiž má kam siahnuť. Ani na lavičku sa v sobotu nedostali napríklad Matula či Bratanovič. "Konkurencia je tu veľká.V tíme sú kvalitné a skúsení hráči a podľa toho bet365 bonus to aj na tréningu vyzerá. Je to veľká drina a všetci musia makať, aby boli prospešní. "

Nabudúce bitka bude pre Filla veľa pikantné. S Bednářom sa pobiť o čelo v tabuľke ligových kanonierov a hlavne sa stretne s bývalými spoluhráčmi; v Příbrami odohral minulý ročník. "Bude to pre mňa veľká motivácia. Všetky chlapcov tam poznám, ten rok tam bol pekný. Obľúbil som si to tam, moc odchádzať bet365 sa mi nechcelo. Majú výborný tím, zbierajú dobrých hráčov, veľké mená, podľa mňa idú dobrou cestou. Ale každý zápas začína 0: 0 a my sa tam pobiť o dobrý výsledok, "burcuje Fillo.

bet 365

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.