středa 13. září 2017

A helikopteres kerékpárosok erős lendületet mutatnak, visszatér Polnicky

Is, megy East Bohemia munka után druhodivizní lengyel stabil, míg az elmúlt évben vezette csapat Verva ActiveJet.

„Lengyelországban még mindig bizonytalan, hogy a jelenlegi csapat, hogy továbbra is, úgyhogy úgy döntött, a biztonsági versenyprogramban, minőségi háttér és a megszokott környezetben „, mondta Polnický hogy hazatérése korántsem idegen környezetben. Amíg bet365 mobil bónusz az utolsó indulás Lengyelország mert Hradecka stabil sikeresen lovagolt.


Az érkezés két új versenytárs mellett a káderek, akik után elhagyta utolsó szezonban szerint a rendező az istál lók Vladimíra Vávry ígéret a jó eredményeket, „Mi vagyunk képesek fedezni gyakorlatilag minden fajta faj.Az idei erősítést Jiří Polnický és Josef Černý bizonyítaniuk bet365 kifizetés módok kell azok minőségét, különösen a hegyekben, a terminálok síkságon növényeket ezután természetesen Alois Kaňkovský amely bet365 mobil sikeresen kiküldött, Vojtech Hačecká, amely az első alkalommal telt el az egész téli képzés nélkül futópálya képzést. „

bet365 fogadási bónuszok

az Vavra stabil vezetés számba veszi a hozzájárulás fiatal srác: „nem lehet elfelejteni őket, akkor már tavaly is megmutatta minőségű, nem csak a hazai versenyeken."

a kerékpáros csapat Elkov Szerző most befejezték a második felmelegedési kampányt, amelyre a Benidorm Spanyolországb an ismét választott.Ehelyett található húsz kilométerre a város Calpe, egyik központja a készítmény nem csak a ProTour csapat, ideális helyszín a végső teljesítmény tuning a konkurencia előtt.

"A koncentráció minden probléma és egészségügyi kompromisszum nélkül történt. Még rosszabb időjárás, mint tavaly, akkor nem zavarja a edzést, és sikerült a vonat minden tervezett intenzitás „, mondta az edző Otakar Fiala.

Miután visszatért Spanyolországból várja sportolók Hradec istállók is versenyzett programot. Ez az első alkalom, hogy ebben az évben két héten belül elinduljon, az idei premier Szlovéniában kerül megrendezésre az Izola Nagydíjon.A következő két hét a horvátországi csapatot fogja tölteni, ahol két másik egyszeri futam van, és az első szakasz.

Hradec Královéban hagyományosan Poreč Trophy (március 1.) és Umag Trophy (március 4.) és a hagyományos isteni tavaszi trófea (március 9-12.).

bet365 kifizetés

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.