pátek 21. července 2017

Mali sme viac šancí, povedal Vavruška. Stálo pri nás šťastie uznal Trpišovský

"Nemyslím si, že by sme zohrali zlé stretnutie. Liberec bol favorit, ale na šance sme v tom zápase boli lepší, "tvrdil Teplický kouč David Vavruška. Stretnutie rozdelil na tri časti. "V prvej tretine sa prejavovala naša príprava na súpera, hrali sme dobre a vytvorili si množstvo šancí. V druhej tretine sa ukázala naša slabosť, že sme dostali dva góly vo chvíli, keď sme držali loptu. Na tom musíme veľa popracovať. Posledná tretina bola vabank a niekedy sme sa správali trošku naivne, išli do prečíslenia a nič z toho nebolo. Chýbala nám trpezlivosť vo finálnej fáze, "vyčítal tréner.

Pre Liberec bola nešťastná - šťastná 20. minúta zápasu. Z hry musel zranený záložník Folprecht, ktorého nahradil neskorší hrdina Bakoš.Ten dostal loptu do teplické bránky už po polhodine hry, lenže rozhodca cez veľké protesty hráčov Slovana gól neuznali pre ofsajd. Vo 37. minúte si už slovenské útočník spravil chuť, keď prevzal Pavelkův pas a presnou strelou z prvej otvoril skóre duelu.

Krátko po pauze bol blízko vyrovnania Bosniak Ljevakovič, ktorý jasličkami prešiel cez obrancu, ale jeho tvrdú ranu vytiahol Koubek na roh. V 54. minúte sa opäť presadili Liberečtí. Bakoš dostal od Sural presný loptu do úniku, ľahko obehrál brániaceho Horu a skúsene prekonal Grigar. V závere navyše ešte hosťami oslabil francúzsky náhradník drámach, ktorý dostal dve žlté karty počas dvoch minút.Zverenci Davida Vavruška tak prvýkrát v sezóne vyšli strelecky naprázdno (Breite za stavu 0: 0 trafil tyč) a v Liberci prehrali po ôsmykrát z posledných 11 ligových zápasov.

"Mám také opačné pocity ako v minulých zápasoch. Síce sme vyhrali, ale podali sme najhorší výkon. Pri tých troch remízových stretnutiach sme boli vždy lepší a mali sme bližšie k víťazstvu. Dneska sme od začiatku zápasu ťahali za kratší koniec, a vo finále z toho máme tri body, "uľavil si liberecký kouč Jindřich Trpišovský. "Nebolo to pre nás jednoduché po štvrtkovom európskom pohári. Som rád za to, že sme vyhrali, ale je potrebné vedieť, že dnešný výkon mal ďaleko do ideálu. Mali sme veľa nevynútených strát a Teplice boli prvých 25 minút výrazne lepšie.Bakoš bol rozdielový hráč utkaný, veľa nás dneska podržal brankár Koubek a mali sme také športové šťastie, "uznal Trpišovský.

O to viac porážka mrzela Teplice. "Keby sme v prvej polovici dali tri góly, asi sa nemohol nikto čudovať. Mali sme veľa šancí na to, aby ten zápas skončil aspoň remízou, "štvala biedna efektivita záložníka Radima Breiteho. "Nepredviedol sme tu zlý výkon, tak je veľká škoda, že z toho nie je aspon bod."


< center>

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.