pátek 27. července 2018

A páncél! Arany Knights az első játékos, hogy megoldja Neuvirth és Mrazek

Azok akik várjon…Duke Reid tervezetet pick az NHL volt négy évvel ezelőtt, senki nem akart, és így lett az ő hivatali ideje a Western Hockey League korlátlan szabad ügynök. Hétfőn azonban felhők fölött 21letého támadó szünet, ő lett az első játékos Vegas Arany Knights. Az új szervezet, amely belép az NHL következő szezonban, már intenzíven oldja a célját.


Egy csepp nevű cseh srácok Michala Neuvirtha és Petra Mrázka.

De kezdjük az elején, az első játékos a névsorból.Duke, aki 2014-ben készült a hatodik fordulóban a Minnesota, de az NHL volt esélye soha nem adott, aláírt Vegas három éves kezdő szerződés éjjel hétfőtől keddig.

„én hihetetlenül izgatott voltam teljesen a szavak, „lihegte gyönyörködve mondta NHL.com natív of Calgary, amely jelenleg a legtermékenyebb játékos Brandon Wheat Kings a WHL kisebb verseny, amely szerzett 67 pont (35 + unibet élő fogadás 32) 54 játékok. Búza Kings tavaly augusztusban tulajdonú, képzett és vezetett vezérigazgatója Kelly McCrimmon, aki most asszisztens általános igazgató a csapat a Las Vegas-ban.

„Mert az én jégkorong növekedés Kelly óriási előny, hogy ő hozta nekem, hogy Brandon rettenetesen tartozom neki.Ez egy nagy része a karrierem, és nagyon boldog vagyok vele én is megosztani ezt a pillanatot „tette hozzá, 183 cm magas center vagy jobbszélső.

A Duke adottságok beszélni és vezérigazgatója Vegas George McPhee." Duke olyan érték hol lesz az Arany Knights állni. Ő unibet üdvözlő bónusz tehetséges, karakteres és soha nem adja fel, még akkor is, ha minden nem megy a tervek szerint. Mi követte több mint egy éve, és nagyon boldogok vagyunk, hogy ő az első aláírt hokis „, mondta a GM, hogy ugyanazt a szerepet töltötte között 1997-2014 Washingtonban.

VIDEO: Távozás a művészet Reid Duke

unibet sportfogadás online "twitter-video" adat-lang = "hu">

sok kell mondani Reid Duke. De majd csak mozog unibet online fogadási unibet mobil fogadás évei önmagukért beszélnek

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.