úterý 11. dubna 2017

No charity pre Anglicko a Alastair Cook as Austráliou presadzovať Následná na

Náš tím Anglicka mal svoj vlastný modré obdobie, v piatok, kedy austrálski nahadzovačovi, nachádzať dĺžka, línie a čerta príliš neskoro na to Ashes, tavené sa pálkarovi impotentný.Tisíce vyvrhol od eskalátorov v Oválnej stanice metra prišla na tretí deň s vedomím, že na konci dňa, ktoré by mohli svedčiť jedným z najviac absurdné všetkých šampanské spŕch, s možnosťou Alastair Cook zberného Ashes v následku klepanie pomocou smenách

Anglicko mala len dve prvé smena bránky zostávajúce pri spustení hry, a deficit ešte o 374, čo znamená, nepravdepodobným 175 behy boli stále potrebné, aby sa predišlo možnosti, že budú požiadaní, aby sledovať na :. ho vzal Austrálie, a konkrétne Mitchell Johnson, iba 40 minút a pridanie 42 jázd, než Michael Clarke musel urobiť rozhodnutie.

Začiatkom týždňa, mohol by sa riadila rozruch obklopujúce rozhodnutie riaditeľ Lyndsey Turner mať Benedict Cumberbatch otvoriť novú inscenáciu Hamleta, v Barbican, so známym monológom, a teraz obnovená zákona III.Ak chcete vynútiť, alebo nie presadiť, aby bolo teraz jeho otázka.

To v žiadnom prípade nie je tak jednoznačná, ako kedysi bolo. Bývaly doby, kedy by sa zdalo, že odpor, aby vzali možnosť, prostriedok pre uvedenie protiľahlých palkárovi pod tlakom skôr v hre, než by mohli. Hry mohol dokončiť skôr, do tej miery, že Colin Cowdrey, keď kapitán Anglicka, bol raz poverenými MCC (pravdepodobne Gubby Allen), nie aby opozícia nasledovať, aby sa zabezpečilo, že bol cvrček po víkende.

< p> To, k masívnemu rozsahu, boli bez rizika. Tento posledný test v lete je 2178. byť hral av tej dobe tam boli iba tri prípady tímu presadzovanie pokračovacie a stráca.V roku 1894-95, v Sydney, Anglicko nasledovala, ale získal náskok a potom zachytil Austrálii na ihrisku dažďom postihnutých vyhrať o 10 behov; Potom sa látka Anglicka legendy, Ian Botham a Bob Willis inšpirovaný Anglicka k víťazstvu v Headingley, ktorý obrátil sériu na hlavu v roku 1981; a konečne na Eden záhrady v roku 2001, VVS Laxman a Rahul Dravid prevrátil masívny deficit vytvoriť pozoruhodné víťazstvo, ktorá skončila austrálska pruh 16 rovných test zápasu vyhrá. Všetky tri zapojiť Australia.

Došlo tendencie od toho v posledných rokoch, a to najmä s prevahou back-to-back test zápasy zaťažuje kolkov útokov, a tendenciu Betclic-Podrobnosti tu k stúpanie držať spolu lepšie ako potom, čo mohli.Trikrát za posledných 16 rokov, Anglicko nahadzovačovi, požiadal, aby zase von, utrpeli: v roku 1999 v Durbane, kedy Gary Kirsten odpálil takmer 15 hodín, ako zarobiť 275 a ušetriť Južná Afrika; u Pána v roku 2006, kedy Andrew Flintoff ujížděl sám na palube a na ošetrovni v márnosti proti Srí Lanke; V roku 2008, kedy Graeme Smith, Neil McKenzie a Hashim Amla všetci robili stovky rovnako jednoduché ako žmurknutím oka. Takže strany vyvážiť šancu na rýchle víťazstvo proti ostatným hráčom za a ďalšie poistenie proti porážke.

Clarke predchodcovia mal zmiešaný rekord v tomto ohľade.Mark Taylor, napríklad presadil Následná na trikrát z piatich; Steve Waugh, ktorý bol kapitánom, že čas v Kalkate, urobil tak bez výnimky, osem z ôsmich; Ricky Ponting bol viac konzervatívny, tak urobíte štyrikrát z celkového počtu 13, z toho dôvodu, že mačka môže byť pleťou vo viac ako jedným spôsobo m (Ponting bol tiež zdráhajú prvé pole po skúsenostiach v Edgbaston v roku 2005).

< p> Ale v štyroch predchádzajúcich príležitostiach, Michael Clarke nikdy kedysi robil opozície nasledovať. To však nebol ani hoden rozmýšľania.Jeho nahadzovačovi poslala nadol iba 48 prenosy medzi nimi a tešil nočným odpočinku; olovo bolo masívne; rozteč dostatočne vhodné tempo a spin; nie sú k dispozícii žiadne ďalšie testy; predpoveď počasia pre posledných dvoch plánovaných dňoch boli zmiešané. Bolo to ne-jasné.

Betclic stávkovanie live

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.