pátek 14. dubna 2017

David Warner dvojnásobné storočie dáva Austrálii kontrolu nad Novým Zélandom

Vyzdvihnutie tam, kde skončil v prvom teste v Brisbane, otvoril 244 v treťom štvrťroku v troch inningoch, keďže hostitelia dominovali novozélandskí bowlingi tak nemilosrdne, ako to bolo pri víťazstve v Gabbe v roku 208 .

Usman Khawaja vyhlásil svoje prvé skúšobné storočie v prvom zápase a druhýkrát dostal v piatok, ale dokonca aj jeho niekedy vznešený mŕtvy štart musel hrať druhú hračku na svojom bratríkovi lefthandrovo v perfektnom dni v Perthe. Austrália v Nový Zéland: prvý deň druhého testu - live!Čítajte viac

28-ročný bol chytený Tom Latham v krytoch off Doug Bracewell a odišiel 121 na koniec 302-run partnerstvo s Warner krátko pred pne si, takže kapitán Steve Smith (päť nie out) pokračovať na druhý deň.

Warner raz zamietnutá ako Twenty20 slogger bol odpaľovanie na rovnakom mieste, kde narazil do 69-ball storočia na ceste k jeho predchádzajúce kariéru najvyššie skóre 180 proti Indii v roku 2012.

Táto smena bola práca oveľa skúsenejšieho pálkara, ale aj keď to začalo s podobnou agresiou, keď Warner s rachotom prvé dve loptičky sa stretávajú pre štyri osoby na oboch stranách krajiny.

Potom, čo založil svoju prevahu, však, jeho odpaľovanie stala opatrnejší a bol rád, že dosiahne svoj 50 off jediný.

29-ročný dal na 101 Joe Burns, keď jeho nový otvor partnera nasekané dodávku Matt Henryho na jeho pne odísť do 40 tesne pred obedom.

Warner nebol v žiadnom prípade neskončil, aj keď, a vychoval jeho 15. storočia test kladivom jeho 12. štyri viac ako polovice bránky.150 pochádzalo z 182 guličiek s ďalšími dvoma štvorky a pridaním jeho prvých šesť, ale jeho oslavy boli utlmený v porovnaní s jeho storočia, čo naznačuje, že jeho skutočným cieľom stále čaká.

Jeho druhý šesť vzal ho na 197 a potom, čo jeden z 236. lopty čelil dostal ho k medzníku prvýkrát, Warner vykonal ďalšie slávnostné skok pred zdvihol pálku a helmu k oblohe.Na pne, čelil 272 loptičiek a udrel 22 štvorky a dve šestky.

Nový Zéland je deň začal dobre s kľúčom Paceman Tim Southey prešiel fit hrať, ale to sa rýchlo išiel dole po skipper Brendon McCullum prehral los.

Fielding štyri hroty tempo útoku potom, čo Henry nahradil zranené všestranný James Neesham, Black Caps neboli schopní dať dohromady nejaký pohyb od švihu alebo švu vyskúšať austrálskej pálkarovi.

McCullum bol tiež trestuhodný pre využitie Nového Zélandu dve hodnotenia DRS na marginálnych LBW volanie a nechať ich bez jedného kedy Khawaja objavil získať prevahu na dodávku Mark Craig a bol chytený za sebou.

Khawaja mal iný život tesne pred čajom, keď Bracewell nechal loptu cez rukami na hranici a on robil väčšinu z jeho odklad v poslednom zasadnutí v Austrálii nazbieral najvyšší počet bodov stále v deň začatia WACA test.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.