čtvrtek 13. dubna 2017

Eddie Jones podporuje Japonsko na jar druhého World Cup prekvapenie na Škótsko

Eddie Jones verí, že porazí Škótsko v stredu bude ešte ťažšia úloha než zvrhnutie Južná Afrika, pretože Japonsko mali tak málo času na zotavenie zo svojho víťazstva nad Springboks. Ale on podporil svojich hráčov, ktorí sa počíta, sú najvhodnejšie v turnaji, do jari ďalšie Svetový pohár prekvapenia.

The Japan čata mali len štyri dni zotaviť zo svojho 34-32 víťazstvo v sobotu, zatiaľ čo Škótsko ísť do svojho prvého svetového pohára zver čerstvé.Avšak Jones predpovedá, že ak jeho strana udržať hru v blízkosti po dobu 30 minút, budú win.Japan je Eddie Jones stále žiaril po Južná Afrika Rugby World Cup s hock Viac

"Škótsko bude oveľa ťažšie hra preto, že sú čerstvé, "povedal Jones. "A keď ste hrali celkom dobrá hra, ďalší zápas je vždy ťažký. Ak chcete použiť krikete analógiu, je to ako bodovania 100 a potom v ďalších smenách vyjdete a budete musieť tvrdo pracovať znova.

"Štartuje sa super-dôležité. Keď sa pozriete na škótskej rekord za posledných 15 hier, a ak sa dostanú pred zavčas potom sa snaží vyhrať hru rugby. Musíme sa uistiť, že sme nejaké body skoro v hre.A ak sme v hre v prvých 30 minútach, hádam, budeme ju vyhrať. "

Jones tiež vzala umbrage s trénerom Škótska, Vern Cotter, ktorý má pretože sa ospravedlnil, pretože naznačuje, Japonsko by mohlo" nádrž "proti Južnej Afrike sa zachrániť svoju stranu. "Bolo zaujímavé, že tréner Scotland Unibet-Registrácia s bonusom tu povedal, že sme išli do nádrže prvá hra," p ovedal. "Ale my sme vždy zastávala názor, že idete do Svetového pohára a hrať svoj najlepší tím v každej hre.

" Nemáme luxus hrať druhý tím.A o tom, že sme šli zachránili pre Škótsko je neobvyklé myslenie. "

Jones bol optimistický keď bol požiadaný, či je štvordňová obrat bol nespravodlivý vo svojom tíme. "Keď si na dne potravinového reťazca budete mať to, čo dostanete," dodal. "Tá malá ryba v spodnej časti sa nemusíte starať o to, čo jedia, ale len jesť. Nemôžete očakávať, že veľké krajiny na svete, hrať štvordňový obrat. Ste práve dostali ju prijať a dostať sa do toho. "

Japonsko urobili pol tucta zmeny svojej východiskovej XV, sa snáď najvýznamnejšie je Harumichi Tatekawa prichádza na fly-polovicu, pretože Kosei Ono má kmeň triesla.Karne Hesketh však nemá miesto napriek svojmu poslednému druhému pokusu o Južnú Afriku. "Škótsko bude maul, takže to asi nebude pekná hra," pov edal Jones.


Greig Laidlaw ako hráč, ktorého sa jeho tím najviac bál. "Budeme sa ubezpečiť, že budeme čeliť fyzicky v týchto kusov a ak to urobíme, budeme sa dávať s výkrikom." Ak sa zmení na fázovú hru, máme Veľmi dobrá šanca na výhru. Ak sa to stane sériovou hrou, bude to veľmi ťažké. "Jones, ktorý v roku 2012 prevzal japonského trénera, bol potvrdený ako nový tréner Juhoafrickej Super Rugby Stormers v pondelok.Ten je vzhľadom k prevzatiu svojho úradu budúci rok, ale naznačil, že aj napriek svoj historický výsledok v sobotu, nie je všetko v poriadku pre hostiteľa budúceho Svetového pohára v roku 2019.

"Ja som sa ocitol spochybňovaniu ambícií ľudí, ktorí prevádzkujú šport tam. Je to veľké sklamanie, "povedal denníku The Independent.

" Som tvrdo pracoval, aby sa Super Rugby čo sa stalo, ale to nevyzerá ako cvičiť. Existuje veľa problémov v japonskej rugby v okamihu, a nemyslím si, že veci sa pohybujú vpred správnym smerom. "

tipovanie na Unibet

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.