pondělí 10. dubna 2017

Canela Alvarez bojovať Miguel Cotto 21. novembra v Las Vegas

Mesto Las Vegas konal súboj storočia v máji. Teraz to bude hostiť zápas roka.

canela Alvarez zídu Miguel Cotto 21. novembra v Mandalay Bay Events Center, horce očakávané matchup medzi dvoma z najväčších atrakcií boxovanie, ktorí pochádzajú z opačných pólov najväčšie vyhrievaný medzinárodnom súperenie v oblasti športu, promotéri oboch bojovníkov oznámil vo štvrtok.

v boji sa bude konať v catchweight z 155lbs.

Cotto (40-4, 33 KO), ktorý v minulom roku sa stal jediným Puerto Říčan bojovník zachytiť svetovej tituly v štyroch váhových triedach, odchádza na treťom kole TKO Daniel Geale v obrane WBC titule middleweight získal od Sergio Martinez. Že víťazstvo tiež jemu dedičný majster v 160lbs.

"Dám fanúšikom boj chcú vidieť," povedal Cotto v správe. "Ako som vždy hovoril, počas celej mojej kariéry, som tu bojovať mená najkrajšie a najlepšie bojovníkov. To bude ďalšia kapitola v mojej kariére a budem na neho pripravený. Fanúšikovia sa môžu tešiť na skutočný boj, ďalší klasický boj v Puerto Rico v Mexiku súperení. "

Alvarez (45-1-1, 32 KO) odchádza na tri guľatý zničenie James Kirkland v máji [25-ročný z Guadalajary, ktorého osamelý kariéra prekážka bola bodov strata Floyd Mayweather v roku 2013, je bývalý junior middleweight majster s víťazstvo nad Erislandy Lara, Alfredo Angulo, Austin pstruh a Shane Mosley na jeho knihy.

"Z historického hľadiska mega súboje sú vyrobené, pretože fanúšikovia žiadať je," povedal Alvarez. "V tomto prípade fanúšikovia vyslovil, túžba po tomto boji a je mi potešením povedať, že sa konečne deje. Všetky boje na tejto úrovni sú veľmi dôležité, ale tento boj, najmä má niečo naviac.To bude mať osobitné miesto v histórii ako súčasť veľké súperenie medzi Mexikom a Puerto Rico, a sľubujem všetkým fanúšikom, že to bude udalosť, ktorá nesklame. "

Cotto-Canela okamžite stáva udalosť must-hodinky pádu bridlice skôr ukotvená iba široko parodoval nesúladu medzi Mayweather a Andre Berto, plánované na 12. septembra v Las Vegas.

boj bude televízne vysielanie na HBO pay-per -view. Ďalšie informácie o dostupnosti vstupeniek a výkop tlačovej turné bude čoskoro oznámené, usporiadatelia povedal vo štvrtok.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.